w2p

Filmpremiär och handbok för Walls2paint!

Walls2paint är en riktigt smart skiva som snabbt kan förvandla ett rum. Se vår nyproducerade monteringsfilm här på hemsidan, på youtube eller i appen.

Läs mer
ergoboard

Ny monteringsfilm- Ergo Board!

Sugen på att börja skruva upp nya Ergo Boarden på väggarna? Se vår nyproducerade monteringsfilm här på hemsidan, på youtube eller i appen.

Läs mer
100procent

Nu 100% i BASTA och SundaHus

För oss är det jätteviktigt att erbjuda hållbara skivmaterial. Därför har vi nu sett till att 100 % av våra lagerförda skivor finns med i miljödatabaserna BASTA och SundaHus.

Läs mer
ergoboard1

BOA lanserar…

..det bästa alternativet för skivor med Ergo format för innerväggar.

Läs mer
2018-04-05 16-19-07

Ny säljare på Storstockholm

Niklas Wilson som varit utesäljare hos oss på BOA under 3 år kommer från och med April att utöka sitt distrikt och gå in som ansvarig säljare för Storstockholm.

Läs mer
golvhandbok2

Uppdatering av Handbok för Forestia Golvspånskivor

Vår producent Forestia som är den ledande spånskiveproducenten till svensk byggindustri har nu uppdaterat sin handbok för golvspånskivor.

Läs mer
2018-03-06 15-35-39

Filmpremiär för nya monteringsfilmer

Nu har vi gett våra uppskattade monteringsfilmer ett ansiktslyft och även spelat in nya filmer. Se dem på vår här, på youtube eller i vår app.

Läs mer
Chene antique 2

Ny kollektion med laminatbänkskivor!

Kollektionen består av 22 olika mönster och är speciellt framtagen för den svenska marknaden. Den är baserad på de allra senaste designerna med trendiga, innovativa yttexturer som både känns och ser mer äkta ut än någonsin.

Läs mer
testfibocirkel

Som klickgolv fast på väggen!

Det finns många fördelar att välja Fibo framför kakel och stenmaterial.

Läs mer