BOA Lanserar BOARDS…

Detta är BOARDS… vårt Magasin om byggskivor. Det har vi tagit fram för att ge mer inspiration om vad man kan göra med våra skivor. Vi vill också ge en bild av hur mycket som kretsar kring skivorna: spännande byggprojekt, logistik, nya effektiva skivor och en hel del om hållbarhet.

“Alla moment på ett bygge kräver olika skivtyper. Den stora variationen av material och konstruktionslösningar kräver helt olika skivor till olika jobb. Vi säljer inte bara skivan, vi paketerar den med kunskap och mjuka värden: miljöhänsyn, monteringsfilmer, digital information och spårbarhet.” Utdrag ur inledande text till magasinet.

”På tio år har lastbilstrafiken ökat sina utsläpp av koldioxid med 30% i Sverige. Rena vansinnet om du bryr dig om hur dina transporter påverkar livet för andra människor. Och helt på tvärs mot regeringens mål om fossilfria transporter år 2030. Ett betydligt mer miljösmart sätt att frakta saker är i containrar med tåg och båt. Då behövs en effektiv kombiterminal för omlastning. Som den i Rosersberg utanför Stockholm.” Utdrag ur ett av repotagen från magasinet.

×

Comments are closed.