LAGERARBETARE MED ERFARENHET AV TRUCKKÖRNING SÖKES!

Vi ska nu anställa en truckförare. Som krav vill vi att du har god fysik samt hanterar skjutstativtruck och 5 tons motviktstruck av fabrikat Linde. Vi vill att du i din ansökan anger vilka truckar du kört, under vilken period och på vilken arbetsplats.

Läs mer

Ny Broschyr och dekor på Tak-ess

Ny Tak-ess broschyr är här!
Här presenterar vi vår nya dekor Sirius 21 TF. Den har en helvit nyans NCS S 0500-N och en yta med lätt struktur.

Klicka HÄR för att komma direkt till broschyren.

Läs mer

Nya Fibokatalogen är här!

Nu har den nya Fibokatalogen kommit. Här hittar du förutom ett uppdaterat sortiment även uppmärkt vilka designmönster vi lagerför med 3-5 dagars leveranstid. Vi har också kompletterat informationen på miljöbilderna för en enklare överblick över vilken skiva som visas.

Nya katalogen hittar du här

Läs mer

Filmpremiär och handbok för Walls2paint!

Walls2paint är en riktigt smart skiva som snabbt kan förvandla ett rum. Se vår nyproducerade monteringsfilm här på hemsidan, på youtube eller i appen.

Läs mer

Ny monteringsfilm- Ergo Board!

Sugen på att börja skruva upp nya Ergo Boarden på väggarna? Se vår nyproducerade monteringsfilm här på hemsidan, på youtube eller i appen.

Läs mer

Nu 100% i BASTA och SundaHus

För oss är det jätteviktigt att erbjuda hållbara skivmaterial. Därför har vi nu sett till att 100 % av våra lagerförda skivor finns med i miljödatabaserna BASTA och SundaHus.

Läs mer

BOA lanserar…

..det bästa alternativet för skivor med Ergo format för innerväggar.

Läs mer

Uppdatering av Handbok för Forestia Golvspånskivor

Vår producent Forestia som är den ledande spånskiveproducenten till svensk byggindustri har nu uppdaterat sin handbok för golvspånskivor.

Läs mer

Filmpremiär för nya monteringsfilmer

Nu har vi gett våra uppskattade monteringsfilmer ett ansiktslyft och även spelat in nya filmer. Se dem på vår här, på youtube eller i vår app.

Läs mer