Vi fortsätter vara vänföretag och stötta Stockholms Stadsmissions viktiga arbete

Vi är stolt vänföretag till Stockholms Stadsmission 2019. Varje dag gör Stockholms Stadsmission skillnad för människor som lever i utsatthet i staden. Vårt stöd bidrar till akuta insatser så som mat och kläder. Men också till att människor får känna gemenskap och får kraft och motivation att förändra sina liv. Tillsammans gör vi Stockholm till ett mänskligare samhälle för alla!

Läs mer

BOA Lanserar BOARDS…

Detta är BOARDS… vårt Magasin om byggskivor. Det har vi tagit fram för att ge mer inspiration om vad man kan göra med våra skivor. Vi vill också ge en bild av hur mycket som kretsar kring skivorna: spännande byggprojekt, logistik, nya effektiva skivor och en hel del om hållbarhet.

Läs mer

Årets Leverantör

I helgen fick vi stolta motta den fina utmärkelsen Årets Leverantör hos Fresks Group AB!

MEDARBETARE SÖKES TILL ETT VINNANDE TEAM

Värdesätter du teamarbete, ett flexibelt arbete och är noggrann samt har ett stort engagemang så är kanske du vår nästa medarbetare!

Läs mer

Ny Broschyr och dekor på Tak-ess

Ny Tak-ess broschyr är här!
Här presenterar vi vår nya dekor Sirius 21 TF. Den har en helvit nyans NCS S 0500-N och en yta med lätt struktur.

Klicka HÄR för att komma direkt till broschyren.

Läs mer

Nya Fibokatalogen är här!

Nu har den nya Fibokatalogen kommit. Här hittar du förutom ett uppdaterat sortiment även uppmärkt vilka designmönster vi lagerför med 3-5 dagars leveranstid. Vi har också kompletterat informationen på miljöbilderna för en enklare överblick över vilken skiva som visas.

Nya katalogen hittar du här

Läs mer

Filmpremiär och handbok för Walls2paint!

Walls2paint är en riktigt smart skiva som snabbt kan förvandla ett rum. Se vår nyproducerade monteringsfilm här på hemsidan, på youtube eller i appen.

Läs mer

Ny monteringsfilm- Ergo Board!

Sugen på att börja skruva upp nya Ergo Boarden på väggarna? Se vår nyproducerade monteringsfilm här på hemsidan, på youtube eller i appen.

Läs mer

Nu 100% i BASTA och SundaHus

För oss är det jätteviktigt att erbjuda hållbara skivmaterial. Därför har vi nu sett till att 100 % av våra lagerförda skivor finns med i miljödatabaserna BASTA och SundaHus.

Läs mer